Uygulamada silin
- Kindose’u açın ve Profil’e gidin.
- Hesap’a, ardından Hesabı sil’e dokunun.
- Onay metnini okuyun ve onaylayın. Fikrinizi değiştirirseniz onaylamadan geri dönün.
Uygulama artık sizde değil mi?
Kindose’a giriş yaptığınız e-posta adresinden support@inovy.dev adresine “Kindose hesap silme” konulu bir e-posta gönderin (Apple ile gizli adres kullanarak giriş yaptıysanız bunu belirtin, hesabı bulmanıza yardım ederiz). Talebi bu adresten onaylamanızı isteyebiliriz. Hesabı 30 gün içinde siler ve e-postayla onaylarız.
Neler silinir
- Tüm Kindose verileriniz: profiliniz ve ayarlarınız, yönettiğiniz kişiler, ilaçlar, planlar, doz geçmişi, stok verileri, belirti ve ruh hali kayıtları, Sor geçmişi, onay kayıtları, çevre üyelikleri, davetler ve bildirim belirteçleri.
- O telefondaki hatırlatmalarınız temizlenir ve oturumunuz kapanır.
- Kindose hesapları her uygulama için ayrıdır. Ortak Inovy girişi de kaldırılır; ancak bu girişi başka bir Inovy uygulamasında hâlâ kullanıyorsanız yalnızca Kindose verileriniz silinir ve diğer uygulama etkilenmez.
- Bakım verenseniz bulunduğunuz çevrelerden çıkarsınız. Sizi kollayan kişiler varsa, artık sizinle ilgili uyarı almazlar.
- Bu işlem geri alınamaz.
Neler saklanır
- Satın alma ve fatura kayıtları, kendi politikalarının gerektirdiği şekilde Apple ya da Google’da kalır.
- Mixpanel, Microsoft Clarity, Sentry, Adapty, Google AdMob ve Meta’nın daha önce aldığı veriler bu sağlayıcılar tarafından kendi politikalarına göre saklanır. Çökme raporları hesap kimliği içermez. Bunlarla ilgili yardım isterseniz bize yazın.
- Üç onaydan sonra paylaşılmış barkod eşleşmeleri kişisel veri içermez ve katalogda kalır.
- Kısa ömürlü teknik kayıtlar Gizlilik Politikası’nda açıklandığı gibi olağan takvimlerinde (en fazla 180 gün) silinir.
Hesabı silmek aboneliği iptal etmez. Aboneliği App Store ya da Google Play hesap ayarlarınızdan iptal edin.